Cerrar

CEEI Castellón · I CERTAMEN ACTIBEN_FUTUR FOMENT DE L'ESPERIT EMPRENEDOR EN BENICARLÓ.CATEGORIA 1: IDEA

Boomer SL representa la explosió de una idea en ganes de expandir-se i apropar-se a les noves idees de reciclatge i la reutilització de materials.

Formulario público. Una vez cumplimentado el formulario podrá ser visitado y valorado por cualquier visitante, incluso no identificado, así como comentado por usuarios registrados. Una copia del mismo permanecerá en la cuenta del usuario .

Enviado: el jueves, 28 de noviembre de 2019 a las 09:55

agus123

agus123

lluch, agusti

Visitas: 865
 1. 1

  TÍTULO DE LA IDEA DE NEGOCIO

  Boomer SL representa la explosió de una idea en ganes de expandir-se i apropar-se a les noves idees de reciclatge i la reutilització de materials.
 2. 2

  Descripción de la idea de negocio

  Describe concreta y resumidamente la idea de negocio incluyendo argumentos que podrían dar soporte al proyecto. Se permiten enlaces y se recomienda usar el editor de texto para remarcar aquello que se considere más interesante.

  Reparació i manteniment de frigorífics i aires condicionats multimarca. Un servei que estarà disponible les 24h, per a tota la provincia. Amb finalitat de oferir l’estalvi tant econòmic com energètic i la reducció de residus i la utilització de materials no contaminants, per poder d'aquesta manera millorar el planeta.

   

  L'objectiu és allargar la vida dels aparells frigorífics i aires condicionats amb una revisions periòdiques i un correcte manteniment.

   

  S'aprofitarien les peces d'antics aparells per a reparacions, prèvia informació al client, d'aquesta manera es reduirien els residus i es reduïria el preu de les peces i el cost del servei.

   

  Idea de negoci

  Abrir ·

 3. 3

  Subir ficheros

  Subir los archivos o ficheros que se estime oportunos para ilustrar la idea de negocio

  Model canvas

  Abrir ·

 4. 4

  Comentarios adicionales

  L'àmbit geogràfic és provincial que oferix un servei de 24h disponible també per tota la província. Ens donaríem a conèixer a través d'anuncis de ràdio i de la premsa local i provincial. Els desplaçaments es realitzarien amb les furgonetes de l'empresa i els nostres tècnics qualificats.

   

   
 5. 5

  Descriptores, etiquetas o tags

  #Residus0 #LesTresR

Formulario origen:

Url: http://ceeicastellon.emprenemjunts.es/?op=65&n=670

Canal: CEEI Castellón

Publicado el 08/10/2019

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar